Over ons

PocoLoco Nootdorp

De aankoop van de loods in Nootdorp gaf voldoende mogelijkheden om met een aantal modelbanen te starten. Hier is ook de PocoLoco vrijwilligersclub ontstaan. Een gedeelte van de hal is gereserveerd voor een podium met licht- en geluidsapparatuur en er staat altijd een segway klaar zodat een verjaardagsfeestje nooit saai is.

In de loods staan img_24643 antieke auto’s want Henk vind het leuk om met oldtimer rally’s mee te doen.

Henk is zeer productief wat betreft het ontwerpen van nieuwe treinbanen. De ene baan is nog niet klaar of er ontstaat weer een nieuw idee. Wachten komt in het woordenboek van Henk niet voor zodat hij samen met één van de vrijwilligers direct met de bouw van het nieuwe ontwerp gaat beginnen.

Naast de loods staat binnenkort de nieuwe woning van Henk met op de zolder natuurlijk een treinbaan. In de tuin wordt een metro-treinbaan aangelegd.

 

Over Henk

Henk is geboren op 21 november 1954.

Na zijn diensttijd als Kort Verband Vrijwilliger is hij als toegevoegd-kandidaat gerechtsdeurwaarder gaan werken bij een gerechtsdeurwaarder in de standplaatsen Harderwijk en Bergen op Zoom. De studie van 4 jaar heeft hij in 1 jaar voltooid.

Henk heeft vele hobbies zoals auto’s, modeltreinen, duiken en helicopter vliegen. Zijn rijbewijs heeft geen lege regels. Henk heeft zelfs zijn Koetsiersbewijs en mag in diverse helicopters vliegen.

Op een treinenbeurs in Utrecht heeft hij het treinenvirus opgelopen. Hij reist nu heel europa door om stoomtreinen te bezichtigen of een rit te maken. Eenmaal plaatsgenomen in een antieke trein valt Henk vaak in slaap. Gelukkig is Diana vaak mee om hem weer wakker te schudden bij het eindstation.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...